Contact
Makkelijker zaaien

Om het zaaiproces te vergemakkelijken kan u de grond laten frezen om een schoon veld te creëren.

Om te zaaien moet men starten van een bewerkbare grond.  Na de winterperiode is de grond hard en niet bezaai- of beplantbaar. U zal dus een aantal grondbewerkingen moeten uitvoeren om hierin verandering te brengen en de grond laten frezen is dé ideale methode.

Door het laten frezen maakt u de grond mooi en bovendien verwijdert u alle onkruid dat zich reeds heeft ontwikkeld op het veld. Het zaaien zal hierdoor een stuk makkelijker worden en ook het wortel trekken van de planten zal veel sneller gaan. De wortel kan immers makkelijker op zoek naar voedingsstoffen.   Daarnaast breng je heel wat extra zuurstof in de grond wanneer u de grond laat frezen. Opnieuw een zeer positief punt voor het zaad of het groeiende plantje.

Ook bij de aanleg van gazons is frezen een groot voordeel. Want ook de wortels van gras moeten veel voedingsstoffen en zuurstof hebben om snel en mooi dicht te groeien.

Neem vandaag nog contact op met ons als u de nodige voorzieningen wil doen om uw grond goed te kunnen beplanten of bezaaien. Wij voeren alle freeswerken uit en zorgen voor een makkelijk bewerkbare en effen grond waar u de beste oogst ooit op zal hebben.

Contacteer ons!011/34 62 44