Contact
Ervaring en kennis

Als loonwerker uit Limburg helpen wij  u bij de intensieve landbouwtaken

Op het veld zijn er heel wat periodes waarin u van ’s morgensvroeg tot ’s avondslaat moet werken om alles tijdig gedaan te krijgen. Voor vele landbouwers is alles alleen doen een haast onmogelijke opdracht.  Er moet namelijk zó veel gedaan worden en kan niet overal tegelijk zijn.

Als loonwerker uit Limburg staan wij u tijdens deze periodes bij zodat de grondbewerking toch op tijd klaar kan zijn. Om verlies te vermijden kan u deze taken namelijk niet uitstellen.  Ervaring en kennis zijn de sleutelwoorden om goed en snel de nodige taken uit te voeren en dat zijn dan ook onze troeven.

Op basis van de vooropgestelde opdracht bieden wij u een correcte en betaalbare prijs. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat ook u binnenkort deel zal uitmaken van onze groep tevreden klanten.  Onze uitgebreide machinekennis maakt ons inzetbaar op diverse projecten.

Gun uzelf wat meer rust en doe beroep op landbouwwerken Peter Vanderstraeten, dé meest gekende loonwerker uit Limburg. U zal versteld staan van onze capaciteiten en van de kwaliteitsvolle werken die wij voor u kunnen uitvoeren.

Contacteer ons!011/34 62 44