Contact
Optimaal zaaiwerk

Zaaiwerkenin Limburg die resulteren in een mooie oogst

De weersomstandigheden zijn in de landbouwsector zeer belangrijk. De voorafgaande temperaturen en neerslaghoeveelheid kunnen een grote invloed hebben op de nodige bewerkingen van het land alvorens te kunnen zaaien.  Wij houden rekening met al deze factoren en zorgen voor correcte zaaiwerken in Limburg.

Om het zaad de beste kans te geven is een goede grondbewerking voorafgaand aan het zaaien zeer belangrijk. Het los maken, vlak maken, bewerken en uiteindelijk inzaaien is een intensieve bezigheid die op de juiste manier moet gebeuren. Goed uitgevoerd zaaiwerk in Limburg kan namelijk het verschil maken tussen de winst of verlies van het jaar voor uw bedrijf.

Als ervaren landbouwbewerker zijn wij ons bewust van het belang van een goede zaaimanier. Daarom zorgen wij steeds voor een passende zaaimanier bij elk soort zaad.  Ook een correcte zaadverdeling en dosering zijn onontbeerlijk.

Bel ons vrijblijvend voor meer info of mail ons en wij bekijken samen op welke manier we ook voor u iets kunnen betekenen.

Contacteer ons!011/34 62 44